Monday, November 21, 2011

Nuantarea nebuna

Toata lumea stie ca femeia este un element schimbator, nemultumit continuu de imaginea sa, de actiunile sale, de felul cum merg lucrurile, de orice in general.

Singurele schimbari accesibile si mai la indemana sunt insa cele de look, avand din pacate si cele mai dezastruoase rezultate, si o spun din experienta. Nu de putine ori m-am trezit  facand alegeri necugetate, din impuls si din dorinta mistuitoare de schimbare radicala, alegeri regretate indelung mai apoi.

Asa ca...ce fac femeile cand vor sa schimbe ceva in materie de look?
Pai, isi cumpara haine, isi iau lentile de contact, sau o pereche de ochelari de "geek", isi schimba freza, se duc la solar sa se innegreasca sau, ceva si mai simplu isi "redecoreaza" parul. Asa cum am facut si eu, alegand sa ma redecorez in culorile lui Mos Craciun chiar daca el nu a venit inca. Din fericire rezultatele nu au fost atat de dezastruoase. 

Mai folosisem nuntatoare pana acum dar rezultatele fusesera nemultumitoare. De data asta am nimerit din gresala peste un nuantator destul de spectaculos, avand in vedere culoarea aleasa, si culoarea mea naturala care este un saten inchis spre mediu. Rezultatul....



Eu zic ca e mai mult decat multumitor. Vopseaua se numeste Stargazer si arata asa:

 nu are amoniac sau peroxid si pretul e ok, in jur de 20 de lei.

Si inca o poza facuta la lumina becului,
Acum sa va zic si unde am gasit-o la noi. Bineinteles poate fi gasita si pe Ebay dar cred ca pretul ar fi mai mare daca punem si transportul. Site-ul se numeste bestial.ro, are mai mult chestii rock, dar printre ele sunt si cosmeticele Stargazer. Am gasit pe google multe imagini interesante. 
Data viitoare poate incerc sa ma colorez asa :D

sau asa. Hmm...care sa fie?

3 comments:

Anonymous said...

hi to all majolique.blogspot.comers this is my first post and thought i would say a big hello to yous -
regards speak again soon
garry moore

Strumfuu. said...

Si cam cat timp iti tine sau ti-a tinut ??? xD

Tulpina-Rosie said...

Vopseaua tine foarte bine cam 3 saptamani. Mai tarziu incepe si se decoloreaza treptat insa nuanta nu este suparatoare. Am fost vopsita cu palete, vopsea cu amoniac si culoarea nu a fost asa intensa trei saptamani.