Thursday, March 10, 2011

Inspiratie asiatica

Trebuie sa recunosc ca dupa varsta de douazecisicinci am devenit...cum sa zic, un pic mai comoda in ceeace priveste machiajul. Acum ma intereseaza mai mult ingrijirea, si investesc din pacate, mult mai putin in machiaj decat pana acum.

Spun din pacate, pentru ca contrazice regula mea de a nu iesii niciodata din casa nemachiata. Regula pe care mi-o impusesem cand eram mica si intentionam sa o respect cu sarguinta pana la adanci batraneti. Dar prioritatile se schimba, si in locul gandirii "tanara pe eternitate" apare teama unui nou rid sau a unui nou fir de par alb.

Si ma tot intreb cum fac asiaticele de arata asa tinere?

Preferata mea: Michelle Phan. Este tanara, este mica de statura, nu e nici foarte slaba, si nu are nici vreo fata de revista. In schimb are cei mai multi subscriberi ever! de pe Youtube, si e reprezentanta Lancome! Asta pentru ca are mult talent, o fata dulce si placuta, si o voce foarte agreabila. Si lumea o place.
Unul dintre videourile mele preferate este machiajul ei New Years Magic, pe care l-am si incercat.De curand am descoperit-o insa si pe sora ei Promise Phan care e mult mai talentata in a realiza machiaje "extreme".Am vazut machiaje care, chiar au transformat-o in Michael Jackson sau in Angelina Jolie. O sa postez aici ce mi-a placut insa cel mai mult. E machiajul care a facut-o Adriana Lima.

6 comments:

Lillee said...

Si eu sunt fana Michelle Phan :)

Tulpina-Rosie said...

Cred ca totusi secretul lor e firea optimista. Parca sunt mereu vesele :)

EllaSuchardine said...

wow, acum am descoperit-o pe Promise Phan. Minunate transformari! thanx :*

Tulpina-Rosie said...

Mie imi place mai ales pentru ca are genul acela de fata, pe care poate sa-ti puna o tona de make-up si tot sa arate bine :D

iguanitza said...

Și mie îmi place foarte mult de Promise, am descoperit-o de ceva timp ...
Dar , nu e sora lui Michelle, e cumnata ei , adică soția fratelui lui Michelle hi hi

Tulpina-Rosie said...

Da scuze. Se pare ca eram si eu informata gresit. :D Si am informat si eu mai departe la fel