Thursday, January 27, 2011

ELF UK - Transport gratis

De doua zile pe pagina de Facebook ELF UK se afla un cod.de FREE STANDARD SHIPPING pana la 12 mid-day UK time on Friday 28th Jan 2011, (adica pana astazi ora 14.00  la noi, ca din cate stiu eu, noi suntem cu doua ore intarziere ;)
Pentru EU trebuie sa folositi  codul: ALL4FREEEU. 
Produsele sunt de aceeasi calitate, ca cele de pe siteul ELF de la noi,  numai ca ei au si gama minerala. 
In plus, comanda de pe  ELF.UK ajunge de obicei la mine in 4 zile, adica in acelasi timp in care ar ajunge si cea din Ro. Produsele sunt 1.5 lire cele din gama normala. Adica in jur de 7.4 lei/buc. Va doresc succes!

Thursday, January 20, 2011

Intrebare: Ce-au patit coletele?

Azi vroiam sa dau o comanda pe Fragrance Direct. Problema este ca, astept deja doua colete, care intarzie parca prea mult. Unul de pe Fragrance X, unde am dat comanda pe 24 Noiembrie!!!  sunt deja vreo 8 saptamani si nu stiu incotro sa o apuc, pentru ca cei de la vama imi baga aceeasi replica mereu: ca au intarziat foarte multttt coletele din state...
Mai e o comanda din Anglia de la Eyeko care e "doar" de 18 zile, si tot la fel, inca nu a ajuns.
Deci somebody please help. Daca ati facut comenzi de pe Fragrance Direct in ultimul timp spuneti-mi si mie daca v-au ajuns in timp rezonabil.

Saturday, January 08, 2011

Concurs:Castiga un set de bijuterii!

Concursul are loc pe site-ul Adinei
Tot ce trebuie sa faceti este, sa lasati un comentariu si sa va aveti un cont pe site-ul Bijuterii-inox.ro.
Eu, nu am avut niciodata bijuterii din inox, dar dupa cum arata in poze, mi se par fancy si elegante.

Cerceii astia sunt preferatii mei :p
Nu intra in categoria elegant, dar cand ma supara cineva, o sa-mi dau foarte suav, parul dupa ureche, si sper sa inteleaga mesajul.

Friday, January 07, 2011

Promotie Ivaterm in Helpnet


Ma gandeam acum cateva zile, ca am mare nevoie am de un demachiant, care sa nu-mi irite ochii si sa nu lase senzatia de gras pe fata.
Pana acum demachiantul meu pentru ochi era homemade, cu retea de pe DYI, si pot sa spun ca e foarte bun si el, dar na: lenea, lipsa timpului si alte inconveniente m-au facut sa renunt la obiceiul de a-mi mai face damachiantul singura.

Am citit pe mai multe bloguri despre lotiunile micelare. Si cu toate ca pretul pare cam mare pentru niste sticlute in care ai impresia ca ti se vinde apa :P, m-am hotarat ca trebuie sa ma conving singura.

Am vrut sa-mi iau solutia micelara de la Bioderma, dar pentru ca am intrat in farmacie si am gasit-o pe cea de la Ivaterm la promotie doua la pretul uneia, am zis sa o incerc pe ea prima. Costa in jur de 45 ron pachetul.
Produsul isi merita banii. Nu stiu ce face, dar pur si simplu fata mea arata altfel.Probabil curata, foarte bine :D

Deci, pentru cine nu a avut inca o lotiune micelara, ar fi cazul sa va grabiti, pentru ca nu se stie cat tine promotia, avand in vedere ca, de obicei, in farmacii promotiile incep azi si se termina maine.